Evenementen

Maatschappelijk betrokken

Vanuit een maatschappelijke betrokkenheid ondersteunt de business club voetbalvereniging Beuningse Boys. Het initiatief voor de business club is ontstaan bij enkele ondernemers met affiniteit (veelal voetballende kinderen) met de club. Voetbalvereniging Beuningse Boys is de grootste vereniging in Beuningen en een locatie waar veel ondernemers elkaar nu al tegen komen. Daarnaast biedt de club mogelijkheden voor ondernemers om zich bekend te maken bij een breed publiek. De club heeft een eigen accommodatie en faciliteiten om events te hosten. De business club streeft naar een samenwerking waar beide partijen wat aan hebben.

 

Voetgolf!

Voetgolf!

Voetgolf en BBQ op 14 september 2020.

In deze bijzondere tijd willen wij elkaar graag treffen. Vanzelfsprekend volgens de RIVM richtlijnen, want gezondheid vinden wij het allerbelangrijkste voor onze leden. Op maandag 14 september 2020 hebben wij voor onze leden de Pitch & Putt voetgolfbaan gereserveerd bij Golfbaan Molenhoek. Na deze sportieve activiteit kun je genieten van een heerlijke BBQ.

Voetgolf

Dit hilarische spel, een combinatie van voetbal en golf, wordt gespeeld op de aparte 18 holes voetgolfbaan. Net zoals bij golf is het de bedoeling de bal in zo weinig mogelijk schoten vanaf de aftrap in de hole te krijgen. Onderweg kom je verschillende hindernissen tegen. Het wordt gespeeld op de aparte voetgolfbaan. De lengte en de moeilijkheidsgraad van de banen variëren sterk.

Alvast een tip van de organisatie; sportieve schoenen, sportschoenen, voetbalschoenen of wandelschoenen zijn aangeraden.

Adresgegevens: Pitch&Putt Molenhoek, Lierweg 2C, Molenhoek

Programma 14 september 2020
• Vanaf 18.00 uur welkom bij Golfbaan Molenhoek
• Vanaf ca 19.30 a 20.00 uur aansluitend BBQ en napraten tot 23:00 uur

Introducees zijn van harte welkom, hiervoor betaal je als lid € 50 per persoon.

Veiligheid en COVID-19 maatregelen voor zover van toepassing in september

De accomodatie heeft maatregelen genomen conform de adviezen van het RIVM en een en ander is extra ruim opgezet zodat voldoende afstand bewaard kan worden. De accomodatie geeft het volgende veiligheidsadvies;

Veiligheid vanuit Pitch&Putt Molenhoek;

  • Wij houden ons aan het protocol Verantwoord Sporten NOCNSF
  • De basisregel is: bied medespelers en medewerkers een veilige omgeving door minstens 1,5 meter afstand te houden.
  • Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten.
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot veertien dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot veertien dagen na het laatste contact waarop deze persoon nog besmettelijk was (volg hierin het advies van de GGD).
  • Blijf thuis als je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) minimaal zeven dagen thuis na de uitslag van de test.
  • Blijf thuis zolang je in thuisisolatie bent, omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.

Graag tot 14 september!

Evenement Details

Startdatum 14-09-2020 18:00
Einddatum 14-09-2020 23:00
Prijs per persoon Introducees zijn van harte welkom, hiervoor betaal je als lid € 50 per persoon.
Wij accepteren geen inschrijvingen meer
Deel dit evenement
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics.
Ok