Nieuws

Björn Kuipers kwam maandagavond na een kort promofilmpje direct krachtig het podium op in een goed gevulde kantine bij Voetbalvereniging Beuningse Boys. Björn bracht tijdens zijn presentatie een goede interactie op gang met de leden van de businessclub en vooral ook de jeugdscheidsrechters. Hij deelde hierbij wel een voetbal uit maar gelukkig geen gele of rode kaarten.

Respect voor de beslissingen die in een split second gemaakt moeten worden. Mooi om de vele voorbeelden in die belangrijke wedstrijden uitgelicht en toegelicht te krijgen. Bijzonder ook om de communicatie tussen de scheidsrechters te horen, iets wat je tijdens een normale radio- of tv-uitzending niet mee krijgt.

Onder andere durf, moed, communicatie, teamwork en het verkopen van de beslissing zijn belangrijke competenties voor een scheidsrechter, maar ook voor ondernemers.

Wij vonden het erg leuk dat ook de jeugdscheidsrechters van V.V. Beuningse Boys aanwezig waren en dat Björn ook de interactie met deze jonge talenten opzocht. Dankzij een mooi gebaar van Van Loveren Tankstations kregen alle jeugdscheidsrechters na afloop ook het boek "Björn Kuipers" mee als extra inspiratie. Natuurlijk gesigneerd door Björn! En daarna nog even samen op de foto.

Een zeer geslaagde avond, Björn, hartelijk bedankt!

Onderstaand een sfeerimpressie, foto's met dank aan Sietinga Fotografie.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics.
Ok