Nieuws

Op 4 juli hebben alle leden zich rond 18u30 in sportief tenue verzameld bij Tennisclub de Linden in Beuningen voor een culinaire Padel clinic. De deelnemers werden in 3 groepen verdeeld om de 2 beschikbare Padel-banen optimaal te benutten.

Het sportieve deel werd verzorgd door trainers Rick en Rick (toevallig naamgenoten!) en het culinaire deel werd verzorgd door "de Honneurs". Deze twee delen liepen naadloos in elkaar over want terwijl 1 van de 3 teams actief was op de baan waren de andere 2 teams actief aan het genieten van eten en drinken.

Om iedereen kennis te laten maken met Padel werd er gestart met een korte introductie, oefenen in tweetallen om als kers op de taart te eindigen met een 2 tegen 2 dubbelspel. De tropische temperaturen waren geen belemmering om alles te geven en sommige leden gingen tot het uiterste om zelfs de meest extreme ballen terug te spelen.

Daar werd nog een hele tijd over nagepraat.
Vermoeid maar voldaan werd na tienen de avond afgesloten en was er voor elke deelnemer een Padel racket mee te nemen als aandenken. TC de Linden zal zich ongetwijfeld mogen verheugen op een aantal nieuwe leden!

Foto's met dank aan Ruurd Jellema! (klik op de foto's om te vergroten)

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics.
Ok