Nieuws

Op zaterdag 24 september stond laser kleiduif schieten op het programma, gecombineerd met een heerlijke lunch bij Old Skool in Druten.

Zaterdag 24 september zijn we na samenkomst op het terrein van de Beuningse Boys gestart met Laser Kleiduiven schieten. Dit werkt net even anders dan klassiek kleiduiven schieten met een buks en enige uitleg was dan ook nodig. Met de laser richt je een stuk onder de kleiduif die je wilt raken en dat vraagt enige oefening. Al gauw bleek dat in het begin alles raak schieten geen garantie was op een goede afloop en andersom ook. Anita miste in eerste instantie alles en tegen het einde van het programma was elk schot raak!

Na het schieten werd de innerlijke mens verzorgd met een uitgebreide, heerljke lunch bij Old Skool in Druten. Het vervoer met de bus betekende tevens dat er plek was voor een wijntje bij de lunch en daar werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. De opkomst was goed en zowel tijdens als na de lunch in de bus werd er onderling druk gesproken en kunnen we allemaal terug kijken op een geslaagde dag.