Nieuws

Het eerste dagvullend event van onze businessclub is een groot succes geworden! Begrijpend lezen van het rally regelement was een minder groot succes want bij terugkomst bleken de meeste deelnemers dezelfde fouten te hebben gemaakt. Aan de uitleg die we bij aanvang om 13:00, onder genot van een gebakje en kopje koffie, kregen heeft het niet gelegen. Zowel rally als begeleiding waren professioneel opgezet.

Het starten met tussenpozen van 2 minuten bleek wat krap, ofwel komen onze leden wat langzaam op gang. Al snel reden de eerste auto's in een treintje achter elkaar. Van korte duur want de bolletje-pijltje route werd niet door iedereen op dezelfde wijze geinterpreteerd. De route van ruim 120 kilometer bracht ons op locaties (bij wijze van spreken) in onze eigen achtertuin die we nog nooit gezien hadden. Buiten enkele buitjes waren de weergoden ons gunstig gestemd.

De eerste pauzestop bij Hans Dekker Automobielen was een goed moment om even lekker te discussiƫren over ieders navigatie-skills en aantal gevonden objecten (langs de route te signaleren en op te schrijven op het antwoordformulier) te vergelijken. Achteraf zou blijken dat het aantal stuks niet zaligmakend is voor de score...opgeladen na gezonde of minder gezonde snacks wordt gestart met de 2e etappe van de rally waarbij zelfs een stuk modder wordt meegepakt.

Rond etenstijd druppelden de teams 1 voor 1 binnen om dan te kunnen genieten van de uitgeserveerde BBQ-gerechten, niet lang daarna gevolgd door Tim Coronel die aftrapt met de prijsuitreiking van de rally. Het prijzenpakket is volledig gesponsord door BMW Story (hartelijk dank daarvoor!!!) en winnaar Raymond van Egmond valt als kersvers nieuw lid van onze club met zijn neus in de boter; een hele week met de nieuwste Z4 rondrijden! De gedeelde tweede plaats is ook geen straf met een BMW laptoptas en schitterende biografie van Jan Lammers.

Na de prijsuitrijking vertelt Tim (na een oorverdovende intro-video) uitgebreid over zijn ervaringen in de Dakar rally maar ook over ondernemen, kansen zien en deze ook benutten. Voldoende stof om nog even te brainstormen met de andere clubleden en af te sluiten met een drankje.

Aan de vele enthousiaste reacties te horen denken wij als organisatie dat wij terug kunnen kijken op een geslaagd event. Even door de wasstraat en gelukkig hebben we de foto's nog :)

Tot de volgende keer! Je bent er toch bij dan?

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics.
Ok