Nieuws

Op 4 juli hebben alle leden zich rond 18u30 in sportief tenue verzameld bij Tennisclub de Linden in Beuningen voor een culinaire Padel clinic. De deelnemers werden in 3 groepen verdeeld om de 2 beschikbare Padel-banen optimaal te benutten.

Het sportieve deel werd verzorgd door trainers Rick en Rick (toevallig naamgenoten!) en het culinaire deel werd verzorgd door "de Honneurs". Deze twee delen liepen naadloos in elkaar over want terwijl 1 van de 3 teams actief was op de baan waren de andere 2 teams actief aan het genieten van eten en drinken.

Op 11 april was de start van de avond al gelijk een avontuur; bijna alle leden van onze businessclub waren op tijd om de touringcar naar de Waalkade te halen…
Goedgemutst kwamen we bij de Escape Boat aan, net iets over zessen. Het tapas buffet stond al klaar en er was ruim tijd voor een biertje, nog een biertje en uiteraard het eten en even bijpraten met clubgenoten.

Het eerste dagvullend event van onze businessclub is een groot succes geworden! Begrijpend lezen van het rally regelement was een minder groot succes want bij terugkomst bleken de meeste deelnemers dezelfde fouten te hebben gemaakt. Aan de uitleg die we bij aanvang om 13:00, onder genot van een gebakje en kopje koffie, kregen heeft het niet gelegen. Zowel rally als begeleiding waren professioneel opgezet.

Ook de Businessclub Beuningse Boys heeft te lijden gehad onder de COVID-19 pandemie. Sinds april zijn er herhaaldelijk geplande activiteiten uitgesteld of helemaal afgelast.

Als Businessclub hebben wij de belofte om Voetbalvereniging Beuningse Boys jaarlijks te steunen.