Nieuws

Time flies when you are driving fast! De tijd vloog voorbij tijdens het e-karten bij Planet Awesome en daarna aansluitend de heerlijke BBQ bij Riverside in Appeltern.

5 jaar BC Beuningse Boys in gala stijl gevierd bij Metropole Druten!

Volgens traditie waren we als businessclub ook weer met een een aantal teams aanwezig op het jaarlijkse evenement Curling bij "Beuningen on Ice".

Op zaterdag 24 september stond laser kleiduif schieten op het programma, gecombineerd met een heerlijke lunch bij Old Skool in Druten.

Op 4 juli hebben alle leden zich rond 18u30 in sportief tenue verzameld bij Tennisclub de Linden in Beuningen voor een culinaire Padel clinic. De deelnemers werden in 3 groepen verdeeld om de 2 beschikbare Padel-banen optimaal te benutten.

Het sportieve deel werd verzorgd door trainers Rick en Rick (toevallig naamgenoten!) en het culinaire deel werd verzorgd door "de Honneurs". Deze twee delen liepen naadloos in elkaar over want terwijl 1 van de 3 teams actief was op de baan waren de andere 2 teams actief aan het genieten van eten en drinken.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics.
Ok