Nieuws

5 jaar BC Beuningse Boys in gala stijl gevierd bij Metropole Druten!

Volgens traditie waren we als businessclub ook weer met een een aantal teams aanwezig op het jaarlijkse evenement Curling bij "Beuningen on Ice".

Op zaterdag 24 september stond laser kleiduif schieten op het programma, gecombineerd met een heerlijke lunch bij Old Skool in Druten.

Op 4 juli hebben alle leden zich rond 18u30 in sportief tenue verzameld bij Tennisclub de Linden in Beuningen voor een culinaire Padel clinic. De deelnemers werden in 3 groepen verdeeld om de 2 beschikbare Padel-banen optimaal te benutten.

Het sportieve deel werd verzorgd door trainers Rick en Rick (toevallig naamgenoten!) en het culinaire deel werd verzorgd door "de Honneurs". Deze twee delen liepen naadloos in elkaar over want terwijl 1 van de 3 teams actief was op de baan waren de andere 2 teams actief aan het genieten van eten en drinken.

Op 11 april was de start van de avond al gelijk een avontuur; bijna alle leden van onze businessclub waren op tijd om de touringcar naar de Waalkade te halen…
Goedgemutst kwamen we bij de Escape Boat aan, net iets over zessen. Het tapas buffet stond al klaar en er was ruim tijd voor een biertje, nog een biertje en uiteraard het eten en even bijpraten met clubgenoten.