Nieuws

Op 11 april was de start van de avond al gelijk een avontuur; bijna alle leden van onze businessclub waren op tijd om de touringcar naar de Waalkade te halen…
Goedgemutst kwamen we bij de Escape Boat aan, net iets over zessen. Het tapas buffet stond al klaar en er was ruim tijd voor een biertje, nog een biertje en uiteraard het eten en even bijpraten met clubgenoten.

Tactisch overleg was nog niet mogelijk want de teams werden op het laatste moment ingedeeld en totaal willekeurig. In de Escape Arena, een Escape Room met 2 identieke delen, gingen beide teams na een korte instructie meteen voortvarend aan de slag. Teamwork was essentieel om de analoge en digitale puzzels opgelost te krijgen. Af en toe werd er een teamlid van het andere team, blijkbaar per ongeluk de kamer van de tegenpartij in gelopen, hardhandig verwijderd. Deze tactiek had overigens beperkt effect want de gevonden codes waren niet identiek voor beide kamers. Wel leuk geprobeerd!

De verrassing was groot toen er halverwege de tijd nog een tweede kamer werd geopend. Beide teams waren vrijwel gelijktijdig op dit punt aangekomen. In de tweede kamer, “de toekomst”, moest een bom onschadelijk gemaakt worden. Dit lukte 1 team binnen de tijd, wat werd beloond met een mooie fles wijn en een afsluitende borrel waar nog druk werd nagepraat over de puzzels en de sfeer. Van het andere team hebben we tot op heden niets meer mogen vernemen. Het was dan ook erg rustig op de terugreis naar de voetbalvereniging en er kon zelfs een kleinere bus ingeschakeld worden voor het vervoer. 

Hopelijk zijn op het volgend event alle leden weer aanwezig! Wij kijken er al naar uit. Een tipje van de sluier is al opgelicht, we gaan “Padelen”. Nieuwsgierig geworden? Zorg dat je erbij bent op 4 juli.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics.
Ok